Pages

2011. február 25., péntek

kirohanás az űrbe.

 

Érdekes, hogy 40-60 év múlva tökéletesen el tudom magam képzelni, de azt nem tudom, mi lesz jövőre, vagy akár holnap. Azt tudom, hogy lesz valahol,valamikor,valaki, akinek majd elmondhatom miért fáj a szívem, mert fáj,már vagy egy hete és dobog, de úgy dobog,hogy kabáton, pulóveren, pólón keresztül is érezni. És tudom, hogy volt már valaki, aki értette, aki most is értené, és hihetetlen rossz érzés, hogy nem hiányzik, hogy nem ő hiányzik, nem a lénye, nem a személyisége, nem a kibaszott arrogáns beszéde, hanem az emlékeink hiányoznak. Amiket nem tudok nélküle átérezi. Ő volt 3 éve, volt 10 éve, és most is van valahol, és elbassza az életét, és tönkreteszi magát, és mindenki mást, és megmérgezi a környezetét, mert sajnos vannak emberek, akik mérgezőek. És sajnálom, önző vagyok, mert nem bírom nézni, ahogy fokról fokra, napról napra elront mindent, mert belehalok abba, ahogy haldoklik. Mert ha szeretsz valakit, minden fájdalma kicsit a tied is, azok a fájdalmai is, amikről nem is tud. És iszonyat idegesítő, hogy most ott vagyok ahol lennem kell, akikkel lennem kell, olyan jó és kedves embereket ismertem meg, akikre nem is számítottam, és mégis, mintha egy darab hiányozna belőlem és csak vakon ténferegnék ide oda. Elérte, amit akart, mert valahol egybeolvadtunk, a látásom volt, a hallásom, a szaglásom, és mikor elment, vitt magával sok mindent, hogy a következő életem nélküle ne lehessen teljes. Akkor se, ha boldog vagyok. Akkor se, ha kicsit se hiányzik. Ha most találkoznánk, rámosolyognék és elküldeném minden érzelem nélkül, mert egy eltorzult ember bennem csak szánalmat kelt, ha saját magát torzítja. Valahol beteg vagyok, valahol nem tudok és nem is akarok meggyógyulni. Hétfőn kezdem a visszaszámlálást és pénteken fejezem be, kicsi sóhajjal, de sosem megkönnyebbülve. Mert nehéz. Két éve még tudtam sírni, emlékszem, az ablakban álltam, kabátban és sírtam, már nem tudom miért, de jólesett, és akkor valahogy megéreztem a tavasz illatát, tudtam, hogy most már jönnie kell nemsokára és minden jobb lesz. De már nem tudok sírni és a tél is kitart még, én meg beleőrülök. Nem tudom,honnan jön ennyi düh és harag, nem tudom hogy kéne lecsillapítani, de szeretnék felülni egy buszra és menni valahová, mert az mindig lenyugtat, de arra sincs időm, hogy elmenjek a kedvenc helyemhez, a lánchídhoz. Legszívesebben egy kis faluban lennék, a hegyek között, bicikliznék a völgyben és reggelire meleg tejet innék, este meg a verandán cigarettáznék valakivel, akinek nem kell a beszéd. Azt hiszem, láttam már ezt a falut és ezt a faházat, mert állítólag csak arról tudunk álmodni, amit már láttunk. De igazából egy hatalmas ölelés is megtenné.

9 megjegyzés:

  1. Sokat számithatott neked ez az ember. De utánaérdeklődtél mi van most vele? Miként él, kikkel van, kikkel beszél? Megkérdezted, hogy miért jutott az illető oda ahova te elképzelted. Lehet, hogy tévedsz... Az elképzelésed az emberről lehet hamis! Mielőtt leirsz egy ilyen kaliberű kapcsolatot járj utána, hogy biztosan igy akarsz róla gondolkodni. Én megtettem... Remélem segitettem.

    VálaszTörlés
  2. tudom hogy hogy él és nem érdekel. Egy ideig érdekelt, de ez nem volt kölcsönös.Innentől kezdve nem érdekel, azt sem ha rosszul vélekedem. Ha cserben hagynak a legnagyobb szarba, nem fog tovább érdekelni téged sem.

    VálaszTörlés
  3. Lehet ő is így vélekedik. De ha masszívan így gondolod és eldöntötted akkor bizony már nincsen visszaút!

    VálaszTörlés
  4. lehet hogy a sorok közé kéne nézni, és nem névtelenül irogatni, kedves Bence....

    VálaszTörlés
  5. Ismerlek, de határozottan nem Bence a nevem.

    VálaszTörlés
  6. :DDD akkor mért nem vállalod fel, ki vagy?:D

    VálaszTörlés
  7. I am a person considered offensive to society, nineteenth century tell a thousand views, I visited your blog and I love, a hug from Reus Catalonia and many thanks for visiting my blog, you are a very brave person.

    VálaszTörlés
  8. Én adok ölelést!Egyébként pedig hagyd ezt az embert a francba , az emlékek , amik közösek , úgyis elhalványulnak , és egy ilyen kapcsolat úgysem ér semmit , ha nem a szereteten és a megértésen alapult..Inkább legyél a Livivel többet a Deákon! NÉVTELEN hozzászóló (:D)

    VálaszTörlés