Pages

2010. november 16., kedd

Valami.

tumblr_l5ii80w6gZ1qz4dumo1_400

Nem tudok mostanában miről írni. Talán mert az életem egysíkúan unalmas. Nem történik semmi, csak minden idegesít. A napom fénypontja amikor reggel elmegyek a teázó előtt és finom almás-fahéjas teaillat árad ki. Meg aztán itt van a szalagavató para. Röviden a véleményem a szalagavatóról: felesleges pénzkidobás,ahol az emberek kényelmetlen és általában ronda ruhákban feszengnek, attól félve, hogy elesnek a cipőben,amiben nem tudnak járni, aztán valami nyálas zenére ropják, hasgörccsel, hogy nehogy elfelejtsék a következő lépést. Rám aggatnak egy szalagot, ami azt hivatott jelképezni, hogy készen állok az életre, miközben fogalmam sincs, merre tartok, hol állok most, mi akarok lenni, milyen hibákat követtem el. Egyszerűen csak túl akarok lenni az egészen, mert nem bírom a képmutatást. “ Csináljunk úgy, mintha egy osztály lennénk, mintha a közösség szó mondana nekünk bármit, és mintha nem köpnénk szembe minden nap a másikat, az összes adandó alkalommal!” Nem akarok ítélkezni,magamtól is hányingerem van. Szinte biztos vagyok benne, hogy rossz századba születtem( vagy csak túl sokat olvastam az Üvöltő Szeleket), mert igen, nehezen viselem, ha 15 éves lánykák elfelejtenek szoknyát venni a harisnyájuk felé(könyörgöm,az egy harisnya!ennyi erővel rohangáljatok meztelenül!) és igen ,rosszul esik, amikor az egyik kezemben a táskával kabáttal, sállal, másikban a kulccsal, magnóval és 8 füzettel viaskodom, miközben a lapjaim szétterülnek a földön és fél lábon egyensúlyozva próbálom összeszedni őket, igen, akkor zavar, ha az emberek szemlesütve elsétálnak mellettem. Bár még udvariasságot sem várok, csak némi tiszteletet. Hah, nem szoktam ilyesmit írni, de most ez jól esett.

Egyébként van egy másik blogom is, ahova képeket töltök fel, mert hogy imádom őket:) www.lizainwonderland.tumblr.com

2 megjegyzés:

  1. Szia!

    Egyetértek a cicanadrággal kapcsolatos nézeteidben. Undorító és magamutogató. Kint van mindene! És nincs az ilyen lányoknak egy anyjuk és/vagy apjuk aki oldalba bökje hogy: Kislányom, ugye nem gondolod komol,yan az6t, hogy ÍGY mész iskolába...?!

    Egyébként...megnéztem a képeidet, és sok-sok fotó tetszett.
    De ami a legeslegjobban, az nem más, mint: a zene.
    Meg tudnád kérlek mondani, hogy mi az előadó, és a szám címe? :)

    Előre is köszönöm.
    És írj. Szeretek ide járni olvasgatni. Légy jó! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Köszi mindent:) pontosan melyik számra gondolsz, ami itt megy vagy ami a képes blogomban?az itteni:yann tiersen. a másikon meg cinder and smoke az iron & wine-tól:)
    szioo

    VálaszTörlés