Pages

2010. szeptember 20., hétfő

Crazy dreams.

 

Megint zuhanó repülőgépekkel álmodtam,halálba tartó emberekkel,sikolyokkal,vérrel,félelemmel.Nem tudom mit jelent ez,gondolom semmi jót(ha valaki ért az álomfejtéshez,írja le,miért visszatérő álmom a zuhanó repülő.)Könnyes szemmel,párnával,vacogva,teljesen kitakarózva ébredtem,és csak arra vágytam,hogy valaki szorosan megöleljen és megnyugtasson,hogy csak álom volt.És letörölje a könnyeim,mint kiskoromban.Nem tudtam visszaaludni,csak forgolódtam,és gondolkodtam,miért félünk ennyire a haláltól?Hiszen minden nap,minden éjjel meghalunk.Sose leszünk újra azok,akik tegnap vagy tegnapelőtt voltunk.Sosem leszek az az izgága kislány,aki 10 éve voltam.Sem az a kétségbeesett,összezavarodott lány,aki tegnap.Ők meghaltak.Csak ma létezem.Kiskorunk óta tudjuk,hogy mindenki elmegy egyszer.Erre építik az emberek az életük.Hogy nevüket ne felejtsék el,hogy ne csak egy percet jelentsenek a föld idejéből,hogy valaki szeresse őket,fogja a kezüket,átölelje őket egy rossz álom után.De ha minden egyes napot egy külön életnek tekintenénk?Egy lehetőségnek,amit megtölthetünk színnel,nevetéssel,sírással,szerelemmel,tudván,hogy éjszaka az aznapi énünk örökre meghal…vajon akkor is így félnénk az elmúlástól?Az embrió nem akar megszületni,pedig nem is tudja,hogy élnie kell.Már akkor félünk,amikor még csak 24 sejtből állunk.

4 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nos, az erről az álomról annyit tudok, hogy a zuhanó repülő még magunk elől is eltitkolt rosszindulatot jelenthet. Persze betéve ebbe a 'siralomház' környezetbe, nem tudom, nem vagyok nagy szakértő, de ezt pont hogy tudtam. Ezt is csak azért, mert egyszer már megnéztem, mi van a repülőknél, az én álmomban is megjelent már. magasan repülő repcsi, ami közelgő álom beteljesülését jelentette. hát azóta is teljesül... :) Benny. X

    VálaszTörlés
  2. igen én is valami ilyesmit olvastam,bár arról sehol nem volt semmi hogy az mit jelent ha repülőt látok lezuhanni,csak az,ha én is rajta ülök.egyébként pszihológiai szempontból érdekelne inkább,mert az ilyen "ha vízzel álmodsz pénz jön a házhoz" dolgokban nem hiszek annyira:)

    VálaszTörlés
  3. 3 év múlva, ha minden jól megy, kezdem a pszichológiai tanulmányaimat... majd megírom. :D

    VálaszTörlés