Pages

2010. május 1., szombat

Május 1.

Május elsejéről mindig a vattacukor szag(amitől rosszul vagyok),a családoktól hemzsegő városligeti majális,a vidámpark és az állatkert,a tavasz,a meleg és a papucs jut eszembe.Nem jelent nekem sokat ez az ünnep,de ilyenkor mégis van valami a levegőben,valamiféle szabadság és fiatalság érzet,ami bódító.Legszívesebben bicajra pattannék,de nem lehet,mert pont a bicaj miatt begyulladt a fülem és igencsak fáj.Jó lenne valakivel venni egy üveg édes vörösbort,kiülni a dunaparton a lépcsőkre és beszélgetni a naplementében(igen,ilyen nyálas gondolataim támadnak máj.1-én ).De nem lehet,mert holnap utazunk,aludni kell meg pakolni,meg az alkoholt is erre a pár napra tartogatni.
Tegnap volt az utolsó buzogány próbám és fellépésem.Én mindig meghatódom,ha valami véget ér,mert hiányozni fog a hajnali fél7-es dunapart és bicajút,a 7kor(7:20-kor)kezdődő próbák,a "sor legyen",az égő próbálgatás,a hosszú próbák utáni vízhólyagok,és az ezernyi szalag avató,ahol felléptünk.3 éves buzogányos múltam van,amiről csak az tudja milyen,aki csinálja.Egész meghatódtam tegnap az üvöltő és tapsoló tömegtől,az elérzékenyült osztályfőnököktől,a meleg tavaszi estétől,a várakozást lezáró utolsó,izgulós pillanattól.Gyönyörű volt és hibátlan,talán sosem felejtem el...Hiányozni fog,de jövőre már mi leszünk a közönség!

4 megjegyzés:

  1. Igen, május 1. az május 1. És nem is tudod milyen hamar el fog telni ez az egy év ami rád vár még :-)) És ezalatt az idő alatt nagyon sok minden fog velünk még történni, lehet sztárvendég leszek a Szalagavatódon :D :D :D

    VálaszTörlés
  2. Jaj bence,te már csak erre tudsz gondolni?...:D

    VálaszTörlés
  3. nem.. csak elképzeltem a jelenetet :D Tudod... amiről beszéltél nekem, hogy milyen visszavágós leszel :D

    VálaszTörlés
  4. ja,hát úgy legyen! amúgy imádom az új sablonom:)
    du.összefutunk?

    VálaszTörlés